leiderdorp
Door: wilma en petra
Blijf op de hoogte en volg wilma en petra
17 Februari 2006 | Nederland, Amsterdam
Sinds februari 2004 zitten wij in leiderdorp op kamers. En omdat het met zijn tweeen niet altijd gezellig is komen er soms nog wel eens wat mensen op bezoek.
En das dan niet altijd serieus gedoe.
Veel plezier met het kijken van deze foto's.
26 Januari 2006 - 19:17
Martin:
Joepiedefloepie, ben de eerste die een brichtje achterlaat, leuke foto's weer trwns.
Maaruh...waar zijn nou de foto's van ons kleine zuipfestijn van maandag??? -
27 Januari 2006 - 04:41
Wilma:
foto\'s van, noem het maar een zuipfestijn:-p, komen volgende week op de site... we hebben namelijk meer foto ruimte aangevraagt omdat we telkens veel foto\'s moeten wissen:-(... dus binnen kort kunnen er 300 foto\'s op de pagina:-D... weer een vooruitgang:-p
xus wilma -
27 Januari 2006 - 11:39
Jojo:
Weer kei leuke foto's hoor! Volgens mij hebben jullie het wel gezellig gehad! Alleen die foto's met die middelvingers, die vind ik echt niet kunnen hoor! ;) Dat had ik nou echt niet van (de meeste van) jullie verwacht! Foei!
Maar verder echt kei leuke foto's! En ik wacht al op de foto's van ons 'feestje' van afgelopen maandag!
Groeten van de Baaron -
29 Januari 2006 - 15:27
Andre:
ik kom ok nog een keer op de kamer kijken desnoods snachts als ik weer eens iemand kom halen dan wil ik wle een skijken wat voor bende dat het is ik kon jammergenoeg niet mee maandag mocht eindelijk weer eens werken was wel lekker maar ook jammer -
19 Februari 2006 - 12:04
Andre:
nu mis ik het zuipfestijn van donderdag nog en het skieen erg ben iik he nie gauw tevreden tot vanvond -
19 Februari 2006 - 12:49
Kwikkie:
Nou zeg... wat een foto`s he, het was echt super gezellig!
Maar nu moet niet iedereen denken dat we ons misdraagd hebben;-)
Groetjes Liefs Kwikkie -
19 Februari 2006 - 14:48
Peet:
hey hey allemaal
leuk he die foto's...nou we doen echt niet gek hoor daaro in leiderdorp...;-)en ja we kunnen derop wachten dat iedereen wel wat wil drinken...dus ja..dan kunne we der owk op wachten dat iedereen een bietje gek gaat doen...:-D owja ik heb nog hele mooie geluidsopname van twee mensen...he GB en WILMA;-):-p
Xussies Peet -
20 Februari 2006 - 08:29
Jojo:
Ja idd Petra, kun je die ook niet op de site zetten? Die wil ik ook nog wel eens horen!
Nog even voor de mensen die er niet bij waren die bewuste avond: Het is niet wat het lijkt!;)
grt baaron -
20 Februari 2006 - 12:12
Wilma:
het is juist wel wat het lijkt baron:-p jullie zijn gewoon een stelletjes gekke gasten. maar da maakt niet uit hoor je respecteerd iedereen maar zoals ze zijn:-p;-). nog iets er komen geen geluidsopnamens op de site daar worden mensen ziek van. haha
xus wilma -
20 Februari 2006 - 13:48
Jojo:
Ja, mssn jij en GB, maar de rest niet! Die vinden het allemaal schitterend!
Xx Jojo -
20 Februari 2006 - 20:31
Otter Senior:
Zozo, op die foto's lijkt het net of t daar gezellig was. Geluid is denk ik niet zo'n slim plan. Die twee stonden toen al genoeg voor lul... -
22 Februari 2006 - 17:14
Mriekjen:
Hoiii! Hier is dan mijn reactie (shame on me...) Leuke foto's! Was echt lache he! En yesss... op die dag had ik eindelijk mijn rijbewijs gehaald, als ik die foto's zie word ik weer helemaal blij :D
Well, dat was het weer en tot gauw!
liefs
Marieke -
10 Maart 2006 - 12:58
Baaron:
Ik kan maar 1 ding zeggen... Nou eigenlijk wel 2:
1: Ik vond/vind het schitterend!!!
2: Wanneer gaan we weer???