weekendje weg mannen!! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van wilma en petra laar - WaarBenJij.nu weekendje weg mannen!! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van wilma en petra laar - WaarBenJij.nu

weekendje weg mannen!!

Door: wilma en petra

Blijf op de hoogte en volg wilma en petra

29 Januari 2006 | Nederland, Amsterdam

Kijk deze foto's niet met je kleine broertje!!

Dus arjan!....

• 29 Januari 2006 - 22:02

ben de eerste joepie

• 29 Januari 2006 - 22:05

Andre:

wat een rare fotos maar volgens mij mis ik er een paar of niet ik ga jullie snel weer zien groetjes andre

• 29 Januari 2006 - 22:15

Jojo:

ANDRE! Je hebt zelfs de eerste 2 berichtjes! Gefeliciteerd! Je gaat door voor de koelkast! Maar het weekendje was super gezellig! Moeten we vaker doen! Mwaaaa wa heb ik da gemist zeg!

groetjes van de baron

• 30 Januari 2006 - 14:56

Arné:

Ik ben bang dat ik mn haar moet gaan verven en een zonnebril moet opzetten! Ik kan nu niet meer normaal over de Bruchemse straten lopen zonder dat er met eieren gegooid wordt!! Je hebt gelijk andré, ik mis een prachtige natuurfoto van jaap!

• 31 Januari 2006 - 13:29

heyhey boys...
    nou dat weekend ziet er echt te gek uit...haha lkkr of nie zo'n ontbijtje met bier en mayonaise of nie...en arne je bent nogal goed te grazen genomen...je zult het wel verdient hebbuh haha;-):-p nou heren zo te zien hebbuh jullie je vermaakt...hartstikke mooi...
    XUSSIES PEET

• 31 Januari 2006 - 17:12

Jojo:

Nou peet! Ik kan je vertellen dat is heerlijk! Lekker een natte tostie met majo en bier! Ik kan me geen beter ontbijt voorstellen!:P En arne had het zeker verdiend! Haha!
    Groeten

• 31 Januari 2006 - 18:51

Otter Senior:

Tjonge, wa heb ik da gemist zeg. Heb ze gelukkig ff zonder klein broertje kunnen bekijken. Bedankt voor de waarschuwing. Denk dat ie al die natuurfoto's niet zo had kunnen waarderen. Waar kan ik de foto's vinden die jullie eruit gehaald hebben??? Daar vroegen Yvonne en Gerdientje om...

• 31 Januari 2006 - 19:02

Jojo:

Ik denk dat je dan eens bij Wilma boven het bed moet gaan zoeken! ;)

• 31 Januari 2006 - 22:41

Wilma:

haha jojo
    je wil niet weten wat ik allemaal boven mijn bed heb hangen...:-p

maar leuk hoor gasten al die reacties... als je sommige uitspraken niet herkent zou ik nog maar een keer mastermovies gaan bekijken:-D

xus wilma

• 01 Februari 2006 - 19:29

haha ja heren...
    wilma heeft hele mooie natuurfoto's boven der bed hangen...:-Dals je ze wilt zien moet je maar een keer langskomen...;-):-phahaha
    XUSSIES PEET

• 01 Februari 2006 - 21:29

Jojo:

Volgens mij hebben we een misverstand... Die natuurfoto's hingen toch bij jou boven het bed?

• 02 Februari 2006 - 16:10

Peet:

haha neej man...ik heb toch helemaal gin natuurfoto's boven mijn bed hanguh...;-)daar houk heel nie van joh..dat weet je toch..?;-):-p
    xussies peet

• 04 Februari 2006 - 18:14

Andre:

jojo peet heeft een schiterende feyenoord vlag boven haar bed

• 07 Februari 2006 - 17:37

Tinus:

heeej minsen!! Tword tijd dat er weer een berichtje zonder het woord NATUURFOTO'S

• 07 Februari 2006 - 17:39

Tinus:

neergezet wordt dus jaah da zal ik dan maar doen. Tging net niet helemaal goed haha. Maar volgens mij was t wel lache dat weekend. Zo te zien hebben jullie je wel vermaakt ;)
    liefs tine

• 08 Februari 2006 - 22:22

Ja Wies Dit??:

jaja hier is ie dan. Het heeft even geduurt maar het is een mooi resultaat geworden van japie

groetjes

• 08 Februari 2006 - 22:31

Jojo:

Jaap? Ben jij dat? Ik had je bijna niet herkend! Met die bril op! en die snor! en dat petje! en dat sikje!

Goed zo willie en GB, jullie hebben de natuurfoto mooi bewerkt! Ik herkende um bijna niet meer!

Xxx Jojo

• 09 Februari 2006 - 15:40

GB:

UIk kreeg het eerst niet voor elkaar, dus toen heeft wilma hulp ingeroepen van meerdere vrouwen die hebben hem bewerkt. dus japie er zijn heel wat vrpuwen verlegen van je geworden!! en jij zult nooit weten wie....

• 09 Februari 2006 - 18:38

Wilma:

nou die vele vrouwen vallen wel mee... maar ik denk dat er inderdaad wel een aantal verlegen om jaap zijn geworden haha:-p

• 09 Februari 2006 - 21:00

Andre:

hehe wat heb ik lang op die foto moeten wachten hij is wel goed gelukt hoor

• 11 Februari 2006 - 15:49

Joost De Gekste:

Goh rooie k wist tog echt niet dat jij zoooon lekker kontje heb, om te smullen! hoest verder met de boekerplank? jullie moete niet zo veel werke joh, wordt je lelijk van! maaruh t was gister weer gezellig in t stadscafe! Katerss

• 11 Februari 2006 - 17:40

Peet:

met de boekenplank is alles owke hoor joost...nu ben ik een weekend thuis ben jij der weer nie...haha..maar we werken mssn wel hard..maar voor de rest doen we owk leuke dingen hoor..;-)in leiden kun je wok geod stappen..moet je maar een keer langskomen...:-p

Xussies peet

• 16 Februari 2006 - 00:33

Stout (buurman):

Zo damens nog steeds druk bezig met waarbenjij:P

Nou wat je zeker blijven doen ik volg het helemaal!

Jullie liggen nu lekker te slapen en ik ga pas over een aantal uurtjes!

Werkze morgen en kom ook is langs www.stoetiefroetie.waarbenjij.nu